Staf | Werkgebied | Werkenbij Royal FloraHolland
Header Staf
  • Staf

Staf

Royal FloraHolland heeft verschillende staf en management afdelingen die vanuit hun eigen expertise ondersteuning bieden en hiermee een bijdrage leveren in het realiseren van de Royal FloraHolland strategie: duurzame groei en succes op de wereldwijde markt.

Bekijk vacatures
Dat maken we mogelijk via het internationale B2B platform met het grootste, meest duurzame aanbod van bloemen en planten wereldwijd voor directe én indirecte handel. We zetten hierbij in op drie klantbeloftes: makkelijk handelen, passende logistiek en slim ondernemen. We realiseren een organisatie waarin betrokken en bevlogen medewerkers bijdragen aan deze strategie, door altijd de juiste mensen in huis te hebben of aan te trekken.

De afdelingen richten zich op verschillende onderwerpen; HR, Corporate & Marketing Communicatie, Legal, Finance, Real Estate & Facility Management. Naast de ondersteunende eenheden speelt ook het management een belangrijke rol binnen Royal FloraHolland. Leidinggevenden en teamleiders hebben als doel het beste uit de medewerkers te halen, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en inzetten voor onze klanten.

Een vernieuwende organisatie

Hoe meer betrokken en bevlogen, hoe beter. Binnen de afdelingen voel je vernieuwingsdrang, een fijne energie en constructief samenwerken met de hele organisatie. Want hoe beter ons teams functioneren, hoe meer impact we hebben. Waarbij we bijdragen aan de groei van de organisatie en het doorgroeien van medewerkers.

Klaar voor de toekomst

We investeren in onze medewerkers en trekken mensen aan die matchen met onze cultuur en kernwaarden (samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar) en daar een positieve bijdrage aan leveren. Bovendien zetten we ons actief in voor een cultuur waar iedereen zich thuis voelt. De stappen die we zetten, geven energie en laten jou en de organisatie groeien. Groei mee met Royal FloraHolland.
Emily Beers 005
Het is zo leuk om mét en vóór mensen te werken en ze een stukje op weg te helpen.
Emilie Beers - HR Adviseur

Het sollicitatieproces

Ontdek het vlotte sollicitatieproces bij Royal FloraHolland! Start jouw bloeiende carrière vandaag nog. Join ons team en groei mee!