Werken Bij | Logistiek
Kom jij bij ons werken?
bekijk onze vacatures

Solliciteer nu:

Logistiek

Aan de slag bij Logistiek
Kleur geven aan de wereld

Miljarden bloemen in miljoenen vazen. Dat lijkt vanzelfsprekend. Maar de logistieke operatie erachter is enorm. Die gaat veel verder dan de distributie alleen. Alle producten gaan op tijd de koelcel in. 24/7 moeten de karren en fusten klaarstaan. Die we eerst reinigen in enorme machines voordat we ze kunnen gebruiken. Zo mogelijk nog complexer is de internationale logistiek. Maar wat je rol ook is, welk werk je ook doet, je geeft kleur aan de wereld en draagt bij aan een wereldwijd succes.

Parttime baan of bijbaan Logistiek Medewerker?
Meld je nu aan!

Een enorme transformatie

Bij logistiek is stilstaan geen optie. Ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. We houden de dagelijkse business draaiend, maar denken ook na over slimme processen. We vormen ons huidige verdeelproces geleidelijk om naar vraag gestuurd orderpicken. Ook gaan we de logistieke afhandeling van de directe handel en klokhandel in een gecombineerd proces organiseren. Met deze nieuwe, gebundelde logistiek kunnen producten straks betrouwbaar en snel bij onze klanten worden afgeleverd.. Het lijkt zo simpel. Maar het is een enorme transformatie én operatie met vele logistieke uitdagingen.


Een baan die trots maakt


De Nederlandse sierteeltsector zet ons internationaal op de kaart. De passie, trots en betrokkenheid van onze kwekers en kopers ervaar je ook bij collega’s. Met wat we samen voor elkaar krijgen, dragen we bij aan een slimmere, duurzamere en efficiëntere sierteeltsector. Die in alle opzichten klaar is voor de toekomst. Als zo’n werksfeer jouw drive is, ga je hier mooie tijden tegemoet.

FLORA23 Employer Branding 1200x627px 72dpi 13

Wat zeggen onze collega's

LR Martine Koole 008
Logistiek
Het verhaal van Martine Koole
Teammanager Logistiek
Iedere dag is een nieuwe uitdaging, je kunt hier niks tot de volgende dag laten liggen.
Het verhaal van Martine Koole

Onze waarden worden breed gedragen

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Doe nu de meegroei test
Meer weten over onze kernwaarden?
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 04