Onze verhalen | Werkenbij Royal FloraHolland
Onze verhalen
  • Onze verhalen

Onze verhalen

Samen met ruim 2.700 collega’s brengen we al meer dan 100 jaar kwekers en kopers bij elkaar. Dat doen we vol energie, enthousiasme en toewijding. In de logistiek, op onze kantoren en vanuit huis. Natuurlijk kunnen we je vertellen hoe fijn het is om bij Royal FloraHolland te werken. We kunnen zeggen dat je betrokken collega’s hebt, uitdagend werk in een dynamische omgeving en volop groeimogelijkheden. Maar het is veel interessanter om dat van je toekomstige collega’s te horen. Onze collega’s aan het woord!

Lees het verhaal van Fred van Tol

Fred van Tol, Manager International Sales & Accountmanagement (Commercie) vertegenwoordigt Royal FloraHolland over de hele wereld. ‘’Ik ga elke dag zingend naar mijn werk.’’

Lees het verhaal van Kishan Goeptar

Kishan Goeptar is Credit controller (Finance) en voor Kishan is iedere dag een verrassing. "Ik ben er trots op dat ik hier mezelf kan zijn en dat er gebruik wordt gemaakt van mijn kracht.

Lees het verhaal van Maarten Veenenbos

Maarten Veenenbos is Teammanager Asset Management (Vastgoed) bij Royal FloraHolland en werkt graag bij een organisatie met zo'n omvangrijke vastgoedportefeuille. "Zo’n grote diversiteit aan projecten op grote schaal, ik voel me in een snoepwinkel.".

Lees het verhaal van Martine Koole

Martine Koole is Teammanager Logistiek bij Royal FloraHolland en ziet altijd een kans om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. "Iedere dag is een nieuwe uitdaging, je kunt hier niks tot de volgende dag laten liggen.".

Lees het verhaal van Dirk Guijt

Dirk Guijt is Teamlead Data Science en Teamlead Besturing & Data (Digital & IT) en vindt het heerlijk om vanuit data science bij te dragen aan innovatie. "Het is aan ons team om de waarde van data optimaal in de zetten."

Lees het verhaal van Emilie Beers

Emilie Beers is HR adviseur bij Royal FloraHolland. "Bij Royal FloraHolland is er veel aandacht voor de mens, zijn er genoeg uitdagingen en flexibele werktijden."

Lees verhaal van Ageeth Weij

Ageeth Weij is beveiliger bij Royal FloraHolland en heeft een sleutelrol in het hart van de operatie: een veilig veiling. "Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als je dat wilt."