Werken Bij | Commercie
Kom jij bij ons werken?
bekijk onze vacatures

Solliciteer nu:

Commercie Kwekersdiensten

Aan de slag bij Commercie
Naam maken met Nederlandse trots

Heb je een commercieel hart? Bij Royal FloraHolland kun je uitgroeien tot grote hoogtes. Ons wereldwijde succes start met een goede relatie met onze klanten (kwekers en kopers). In de fysieke én digitale wereld. En op dat laatste gebied zetten we enorme stappen met Floriday. Hét platform dat kwekers en kopers wereldwijd met elkaar verbindt. We initiëren gesprekken, tonen begrip voor weerstand, maar laten ook de voordelen zien. Alles in nauwe samenwerking met productmanagers, salesmanagers, afdeling Vastgoed, Finance en Logistiek. Zo maak je impact als team.

openstaande vacatures 0 vacatures

Het commerciële fundament van de transformatie

De basis van ons werk: de klant tevreden houden én de omzet behouden. Je speelt daarom continue in op de veranderende behoeften bij de klant en de markt. Je moet daarbij sterk in je schoenen staan. Want in een traditionele sector hebben veranderingen de tijd nodig om te landen. Heldere argumenten en een realistische bril helpen daarbij.


Naam maken met Nederlands trots


Royal FloraHolland is een van Nederlands grootse exporteurs. Met elke dag miljoenen transacties zijn de belangen enorm. We lopen als bedrijf voorop in de wereld en willen die positie graag behouden. Als je energie net zo ondernemend, commercieel en innovatief is als de collega’s om je heen, ga je mooie tijden tegemoet.

FLORA23 Employer Branding 1200x627px 72dpi 9

Wat zeggen onze collega's

LR Fred van Tol 003
Commercie
Het verhaal van Fred van Tol
Manager International Sales & Accountmanagement
Ik ga elke dag zingend naar mijn werk.
Het verhaal van Fred van Tol

Onze waarden worden breed gedragen

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Doe nu de meegroei test
Meer weten over onze kernwaarden?
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 04