Arbeidsvoorwaarden | Werkenbij Royal FloraHolland
FLORA26 Joyce Rood V12 1

Arbeids-voorwaarden

Hoe compact we als Royal FloraHolland ook zijn, samen maken we wereldwijd impact. De sfeer is open en informeel met alle ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, initiatieven en regie over je werk.

Geen ingewikkelde structuren, maar korte lijnen. Waarbij er vanuit de verschillende disciplines goed samengewerkt wordt. Dat maakt Royal FloraHolland een fijne plek om te werken. We hebben zelfs de World-class Workplaces Award gewonnen. Daar zijn we supertrots op. Zo is er alle ruimte voor opleidingen en maken we actief werk van een goede balans tussen werk en privé. De filosofie daarachter is simpel: als jij bloeit, groeien wij mee.

Aandacht voor gezondheid en vitaliteit

Wij vinden het belangrijk dat jij je gezond en fit voelt. Daarom besteden wij veel aandacht hieraan en helpen wij je hierbij. Zo hebben we een goede sportregeling met onbeperkte sportfaciliteiten via Bedrijfsfitness Online (BFO) voor een minimale bijdrage per maand. En dat niet alleen….

Je gaat werken bij dé sierteeltmarktplaats van de wereld. Dit blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Vijf keer per jaar ontvang je een plantcadeau. Van een Amaryllis tot de vleesetende plant ‘Sarracenia’. Je wordt altijd weer verrast.

Salaris & verlof

Bij ons ontvang je een marktconform salaris conform de CAO Royal FloraHolland. Het salarisniveau is mede afhankelijk van je opleiding, je werkervaring en je functie. Elk jaar ontvang je in mei 8,33% vakantietoeslag. Bij een 38-urige werkweek heb je recht op 27 vakantiedagen per jaar. Daarnaast heb je ook nog de optie om 10 vakantiedagen extra per jaar bij te kopen.

Flexibele werktijden

Wij kennen een 38-urige werkweek. Afhankelijk van je functie is het eventueel mogelijk om 36 uur of minder per week te werken. Je krijgt van ons een eigen mobiele telefoon en laptop zodat je flexibel en locatieonafhankelijk kunt werken. Dit biedt jou de mogelijkheid om werk en privé perfect op elkaar af te stemmen.

Pensioen & verzekeringen

Wij hebben onze pensioenen ondergebracht bij PGB en Centraal Beheer PPI. Wij hebben een pensioenregeling van 5% eigen bijdrage.

Collectieve ziektekostenverzekerning
Wij vinden het belangrijk dat je een goede zorgverzekering hebt en dragen hier als werkgever graag een steentje aan bij. Wij geven je daarom een aantrekkelijke werkgeversbijdrage in de collectieve ziektekostenverzekering via Menzis. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van je pakketkeuze. Ook kun je korting krijgen op privéverzekeringen.

Actieve personeelsvereniging

Wij hebben een actieve personeelsvereniging die het hele jaar door activiteiten organiseert voor haar leden, zoals een zomerbarbecue, een kerstborrel, een Sinterklaasfeest voor kinderen, etc. Daarnaast kun je via de personeelsvereniging korting krijgen voor o.a. attractieparken, bioscoopbezoek, etc. Tot slot zijn er meerdere mogelijkheden om optimaal betrokken te zijn bij de organisatie en je collega’s. Zo hebben we ook een boekenclub, een netwerk speciaal voor vrouwen en een young professional netwerk.