Digital & IT | Werkgebied | Werkenbij Royal FloraHolland
Afzetadvies RFH 02
  • Digital & IT

Ontwerp de sierteeltsector van morgen

Waar we als klein land groot in zijn? Dat merk je elke dag bij Royal FloraHolland. Het dynamische middelpunt van de mondiale sierteeltsector. Waar we nu vol op inzetten: het verduurzamen én digitaliseren van de sector. Hard nodig: IT’ers die van grote plannen én digitaal tuinieren houden.

Bekijk vacatures

Hypermoderne IT achter wereldsucces

Je staat er misschien niet bij stil, maar de digitale achterkant van Royal FloraHolland is ronduit vernieuwend. Data, machine learning en AI: alles zetten we in voor het perfect servicen van onze klanten en het optimaliseren van (logistieke) processen. Met onze IT-projecten maak je tot ver over de grenzen impact en versterk je onze leidende positie. Zo bouw je mee aan Floriday, het digitale platform dat wereldwijd, 24/7, kwekers en kopers bij elkaar brengt. Ook beheren we de supply chain waarin dagelijks miljoenen ‘fusten’- onze beroemde bloemenemmers – verwerkt worden. Naast developers vind je daarom ook architecten, cloud engineers, data scientists, security officers en andere rollen in het team. Onmisbaar bij het ontwikkelen en digitaliseren van processen en systemen.

Wij-cultuur met ruimte voor jou 

Royal FloraHolland is een coöperatie. Het woord ‘samen’ zit in het gezamenlijke DNA van al je collega's. In een trotse, open en persoonlijke samen-sfeer is er alle ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Passend bij een club met steeds meer internationale medewerkers hopen we dat je ondernemend bent en de ruimte pakt voor jouw ideeën én zelfontwikkeling. Want hoe meer jij kan, hoe meer we samen kunnen. En of je nou thuis of op kantoor werkt, plezier is net zo belangrijk als presteren. Een baan met een mooi salaris, fijne collega’s, grote uitdagingen én een goede balans tussen werk en privé is waar we samen voor gaan.
LR Dirk Guijt 005
Het is aan ons team om de waarde van data optimaal in de zetten.
Dirk Guijt - Teamlead Data Science & Besturing & Data

Mooie cijfers én geen nummer 

Praatjes zijn leuk. Maar in de digitale wereld tellen de cijfers. Zoals die van Floriday:

Floriday Laura van der List 08

Code repositories

Royal floraholland fustcatalogus

Microservices

71378 fullimage floraholland naaldwijk distributieplanten

miln transacties per jaar

Simon Zwarts gerberakweker 05

m2 Software Defined Cisco Network

Het sollicitatieproces

Ontdek het vlotte sollicitatieproces bij Royal FloraHolland! Start jouw bloeiende carrière vandaag nog. Join ons team en groei mee!