Werken Bij | Staf & Management
Kom jij bij ons werken?
bekijk onze vacatures

Solliciteer nu:

Human Resources Facilitair / Vastgoed Legal

5,6 miljard omzet
Kan niet zonder jouw inzet

Royal FloraHolland heeft verschillende staf en management afdelingen die vanuit hun eigen expertise ondersteuning bieden en hiermee een bijdrage leveren aan het in het realiseren van de Royal FloraHolland strategie: duurzame groei en succes op de wereldwijde markt. Dat maken we mogelijk via het digitale B2B platform met het grootste, meest duurzame aanbod van bloemen en planten wereldwijd voor directe én indirecte handel. Bestellen, betalen, bezorgen, wij maken het mede mogelijk. We realiseren een organisatie waarin betrokken en bevlogen medewerkers bijdragen aan deze strategie, door altijd de juiste mensen in huis te hebben of aan te trekken.

De afdelingen richten zich op verschillende onderwerpen; HR, Marketing en Communicatie, Legal, Bestuurs- en organisatieondersteuning, Vastgoed en Facilitair. Naast de ondersteunende eenheden speelt ook het management een belangrijke rol binnen Royal FloraHolland. Leidinggevenden en teamleiders hebben als doel het beste uit de medewerkers te halen, zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en inzetten voor onze klanten.

In alles voel je een vernieuwende organisatie

Hoe meer betrokken en bevlogen, hoe beter. Binnen de afdelingen voel je vernieuwingsdrang, een fijne energie en constructief samenwerken met de hele organisatie. Want hoe beter ons teams functioneren, hoe meer impact we hebben. Waarbij we bijdragen aan de groei van de organisatie en het doorgroeien van medewerkers


Klaar voor de toekomst


We investeren in onze medewerkers en trekken mensen aan die matchen met onze cultuur en kernwaarden (samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar) en daar een positieve bijdrage aan leveren. Bovendien zetten we ons actief in voor een cultuur waar iedereen zich thuis voelt. De stappen die we zetten, geven energie en laten jou en de organisatie groeien. Groei mee met Royal FloraHolland.

Royal Flora Holland Kantoor 20210621 07 03 retouch kopie

Wat zeggen onze collega's

LR Emily Beers 009
Staf & Management
Het verhaal van Emilie Beers
HR adviseur
Het is zo leuk om mét en vóór mensen te werken en ze een stukje op weg te helpen.
Het verhaal van Emilie Beers

Onze waarden worden breed gedragen

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Doe nu de meegroei test
Meer weten over onze kernwaarden?
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 04