Kom jij bij ons werken?
Bekijk onze vacatures

Solliciteer nu:

IT

Aan de slag bij IT
Bouwen aan ’s werelds meest innovatieve technologieën

Elke dag miljoenen transacties. Een immense logistiek. En bouwen aan een open platform dat kwekers en kopers wereldwijd bij elkaar gaat brengt. Dat is de enorme uitdaging. Samen verzorgen we alle IT-systemen, werken we aan innovaties en staan we aan de verdere digitalisering van Royal FloraHolland.

Van toen naar toekomst

De grootste uitdaging: het ombouwen van de bestaande applicaties naar nieuwe technologie die Royal FloraHolland next level maken. Enerzijds richten we de benodigde en bestaande IT efficiënt in, anderzijds initiëren we innovatie met vernieuwende technologische oplossingen. We ondersteunen de backbone van Royal FloraHolland en zorgen voor een betrouwbare afhandeling van de diensten voor onze kwekers en kopers. Aan welk project en met welk team je ook werkt, je denkt altijd aan het belang van de kwekers en kopers.


Het vlaggenschip van Nederland


De I van IT staat bij ons voor Internationaal. Met je werk maak je wereldwijd impact bij een van Nederlands grootste exporteurs. Maar bovenal bouw je aan de toekomst van een prachtig bedrijf. In een omgeving waar innovatie, pionieren en groot denken hand in hand gaan.

Wat zeggen onze collega's

Floriday Laura van der List 01
IT
Bij Floriday sta je aan de voorhoede van de digitale transformatie
Dagelijks helpt zij kwekers en kopers bij het aan de slag gaan met het digitale handelsplatform Floriday.
Bij Floriday sta je aan de voorhoede van de digitale transformatie

Onze waarden worden breed gedragen

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Doe nu de meegroei test
Meer weten over onze kernwaarden?
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 04