Werken Bij | Finance
Kom jij bij ons werken?
bekijk onze vacatures

Solliciteer nu:

Finance

Aan de slag bij Finance
Impact maken door samen zo efficiënt mogelijk te werken

De afdeling Finance bouwt aan een toekomstbestendige Finance-organisatie. We rapporteren de cijfers en denken altijd aan het belang van Royal FloraHolland én al die kopers en kwekers uit de sierteeltsector. Met kennis van de feiten van vandaag, begrip van de uitdagingen en een scherpe, vooruitziende blik op morgen leggen we een stabiele financiële basis.

openstaande vacatures 0 vacatures

Transformeren naar de toekomst

Met ons Future Finance programma focussen we op digitalisering, het efficiënter maken van processen en meer samenwerking. Minder tijd besteden aan operationeel financieel werk, meer tijd aan de rol van businesspartner. We werken proactief zodat de organisatie sneller digitale stappen kan zetten. Zo ben je serieus onderdeel van deze transformatie.


Denken aan vandaag en morgen


We denken aan de toekomst én aan vandaag. Zo’n 70 Finance collega’s verzorgen elke dag de facturatie, incassering én uitbetaling van alle transacties tussen kwekers en kopers. De maand-, kwartaal en jaarafsluitingen, de meerjaren prognoses en begroting ligt ook bij ons. Ook challengen we business cases, maken we winst- en verliesanalyses en controleren we interne processen en Finance gerelateerde analyses De stappen die we zetten, geven energie en laten jou en de organisatie groeien.

FLORA23 Employer Branding 1200x627px 72dpi 6

Wat zeggen onze collega's

LR Kishan Goeptar 011
Het verhaal van Kishan Goeptar
Credit controller
Ik ben er trots op dat ik hier mezelf kan zijn en dat er gebruik wordt gemaakt van mijn kracht.
Het verhaal van Kishan Goeptar

Onze waarden worden breed gedragen

maar het begint bij het individu

Wij geloven dat we onze ambities kunnen realiseren door het beste uit onszelf te halen. Dat vragen we ook van jou. Zonder jou blijven onze ambities slechts grote plannen. De toekomst maken we samen. Onze waarden zijn niet voor niets: samenwerkend, resultaatgericht, vernieuwend en betrouwbaar. Net als de afgelopen 100 jaar brengen we de beste mensen bij elkaar om de sector te laten groeien. Wat betekenen deze kernwaarden voor jou? Groei mee met Royal FloraHolland

Doe nu de meegroei test
Meer weten over onze kernwaarden?
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 04