Werken Bij | Het verhaal van Martine Koole

Solliciteer nu:

LR Martine Koole 010

Hier krijg je elke dag de ruimte om een resultaat neer te zetten, zo efficiënt en foutloos mogelijk
Drie vragen aan:

Het verhaal van Martine Koole | Teammanager Logistiek

Martine Koole - Teammanager Logistiek

Kun je jezelf even voorstellen?

‘Op mijn 14de ben ik begonnen als vakkenvuller bij een supermarkt. Naast school en studie ben ik ben ik daar opgeklommen tot filiaalmanager. Maar na 12 jaar had ik die gele tassen wel gezien en nu zit ik hier. Ik heb altijd fanatiek gesport, door een blessure staat dat op een laag pitje. Maar ik krijg beweging genoeg: ik bouw samen met mijn vriend ons eigen huis. Ik heb ook nog een studie pedagogiek gedaan, dat komt hier goed van pas, hahaha.’

Infographic Werken Bij Martine Koole 1

Waarom werk jij met plezier bij Royal FloraHolland?

‘Ik werk graag met mensen en ik vind het heerlijk om met mijn team de dagelijkse wedstrijd tegen de klok aan te gaan. Ik ben nogal resultaatgericht en hier krijg je elke dag de ruimte om een resultaat neer te zetten, zo efficiënt en foutloos mogelijk. Elke dag is een nieuwe uitdaging, je kunt hier niks tot de volgende dag laten liggen.’

Waar ben je trots op?

‘Op het team, op de afdeling, op de stappen die we maken. Ik heb twee collega-teammanagers die hier nog maar kort werken. Ik kan ze helpen bij hun werk. Dat doe ik graag: op zo’n manier dat anderen hun werk goed kunnen doen. Als dat dan lukt, dan ben ik daar trots op, ja.’

Royal Flora Holland Verdeelproces 20190325 03