Werken Bij | Het verhaal van Maarten Veenenbos

Solliciteer nu:

LR Maarten Veenenbos 009

Werken bij een organisatie met een omvangrijke vastgoedportefeuille
Drie vragen aan:

Het verhaal van Maarten Veenenbos | Teammanager Asset Management (Vastgoed)

Maarten Veenenbos - Teammanager Asset Management Vastgoed

Kun je jezelf even voorstellen?

‘Na mijn studie Vastgoed en Makelaardij heb ik gewerkt als adviseur vastgoed, voornamelijk aan de transactiekant: ik adviseerde vastgoedbeleggers bij de aan- en verkoop van vastgoed en gebruikers van kantoren en logistiekvastgoed bij hun huisvestingsvraagstukken. Vastgoed heeft me altijd al geïnteresseerd. Sinds een paar jaar heb ik ook mijn eigen vastgoed, een huis in Rotterdam. Ik ben daar geboren en getogen, geweldige stad. Maar ik ga ook graag de stad uit om te golfen of met het gezin op stap te gaan. En om te watersporten: zeilen, surfen, zwemmen. Als er maar water aan te pas komt.’

Infographic Werken Bij Maarten Veenenbos

Waarom werk je met plezier bij Royal FloraHolland?

'Ik wilde graag werken bij een organisatie met een omvangrijke vastgoedportefeuille waar we zowel eigenaar, gebruiker als verhuurder van zijn. Dat onze huurders afhankelijk zijn van ons eigen logistieke proces, die combinatie is heel bijzonder. Hier vind je dat. Het allerleukste hier is de professionalisering van die vastgoedorganisatie. Het vastgoed is altijd beheerd geweest vanuit de operatie, drie jaar geleden zijn we overgestapt naar een regie-organisatie. We hebben nu een externe beheerder, wij sturen aan. Er is zo’n grote diversiteit aan projecten – van een simpele lekkage tot de vervanging van complete industriële (fust)wasinstallaties – alles op grote schaal, ik voel me in een snoepwinkel. Er is hier niet alleen letterlijk heel veel ruimte, maar ook figuurlijk: de ruimte om je te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien.’

Waar ben je trots op?

‘Ik ben er trots op dat wij met het team een belangrijke bijdrage leveren aan de professionalisering van de vastgoedorganisatie. En op projectniveau ben ik heel trots op de vervanging van de fustwasinstallatie in Rijnsburg. Daar is zo’n 3 tot 4 jaar aan gewerkt, terwijl de winkel wel gewoon open moet blijven. Hiervoor is een goede voorbereiding en samenwerking tussen de verschillende bedrijfsonderdelen en afdelingen essentieel. Ook op de oplevering van PassieFlora trouwens, een project waarbij we in Aalsmeer een grote lege vloer helemaal geüpgraded hebben en indeelbaar gemaakt hebben om te verhuren.’

LR Maarten Veenenbos 001