Solliciteer nu:

Floriday Laura van der List 01

Het verhaal van Laura van der List
Laura van der List - Implementation Consultant

Bij Floriday sta je aan de voorhoede van de digitale transformatie. In een dynamische en ondernemende cultuur werk je in een multidisciplinair team waar je elke dag het beste bij elkaar naar boven haalt

Gekweekt in Kenia, de wereld over dankzij Floriday

Dagelijks helpt zij kwekers en kopers bij het aan de slag gaan met het digitale handelsplatform Floriday. Het dynamische digitale platform dat kwekers en kopers uit de hele wereld bij elkaar brengt en waar vraag en aanbod bij elkaar komt.Het recept voor duurzame groei én langdurige succes op de wereldmarkt. Met Floriday laten we digitaal ons visitekaartje zien.

Kun je wat vertellen over je werkzaamheden bij Royal FloraHolland?

Ik werk sinds drie jaar voor Royal FloraHolland en ben sindsdien nauw betrokken bij Floriday. Ik heb mij afgelopen tijd voornamelijk gericht op het activeren van kwekers op het platform Floriday. Kort gezegd geef ik hen uitleg hoe het platform werkt en advies hoe zij het beste aan de slag kunnen gaan. Dit doe ik samen met twee collega’s, onder andere door workshops te geven, zowel fysiek als online. Het dagelijkse contact met de kwekers is geweldig, zeker als je daarmee een bijdrage levert aan zo’n belangrijke ontwikkeling voor de sector. Het is voor de ene kweker makkelijker dan voor de andere om de volgende stap richting digitalisering te zetten. Ik probeer kwekers bij de hand te nemen, meer duidelijkheid te geven over de mogelijkheden en zo te helpen om te starten met Floriday.

Floriday Fresh Portal WB Gerbera 04

"Bij Floriday sta je aan de voorhoede van de digitale transformatie"

Laura van der List - Implementation consultant

Kun je iets vertellen over het team en de werkzaamheden bij Floriday?

Bij Floriday sta je aan de voorhoede van de digitale transformatie. In een dynamische en ondernemende cultuur werk je in een multidisciplinair team waar je elke dag het beste bij elkaar naar boven haalt. Je werkt samen met software engineers, implementation consultants, sales en onboarding consultants, marketing en communicatie experts en supportspecialisten. Met de nieuwste technologie en API’s ontwikkelen we een compleet nieuwe digitale infrastructuur. Je kan daarbij bouwen op je collega’s en externe partijen waarmee je intensief samenwerkt. Zo geven we samen alle veranderingen, nieuwe werkwijzen én processen vorm.

Ab Duin en Gerard van Langen Amigo Plant 01

Wat betekent werken aan Floriday voor jou?

Je bouwt aan wat groots. De Nederlandse sierteeltsector zet ons internationaal op de kaart. Wij bouwen samen aan een nieuw wereldpodium. Dat toegang biedt tot de grootste sierteelt afzetmarkt ter wereld met efficiënte oplossingen op commercieel en logistiek vlak. Een verhaal dat Nederland én mij trots maakt.

Meer informatie over Floriday:

https://www.floriday.io/nl/wat...

Tom van der Wielen

Corporate Recruiter

T 06-21925496
E tomvanderwielen@royalfloraholland.com

245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A Connect via LinkedIn
Linkedin