Solliciteer nu:

RFH Logistiek Larissa de Bruijn 17

Logistiek: het kloppende hart van de veiling
Larissa de Bruijn - Logistiek Medewerker

Als Larissa de Bruijn (18) niet met bloemenkarren rijdt, rijdt zij het liefst op één van haar paarden of speelt ze games. “Dit werk is parttime goed te doen, omdat het goed betaalt”

Verdeler

Voordat Larissa de Bruijn bij Royal FloraHolland in Aalsmeer kwam werken, werkte ze in een supermarkt. Dat beviel niet zo: “Het was hard werken, en dat is niet erg, maar het betaalde slecht.” Via een vacature bij een uitzendbureau kwam Larissa op de veiling terecht, waar zij nu werkt als verdeler, en dat bevalt beter: “Ik werk nu ook parttime, maar krijg nu wel eerlijk betaald.”

Logistiek Aalsmeer 2016 8

“Door dit werk heb ik meer tijd èn geld voor mijn hobby”

Larissa de Bruijn – Logistiek Medewerker

Buitenrit

Het werk begint wel vroeg. De wekker van Larissa gaat 's ochtends om half vijf. Dat betekent ook dat je de avond ervoor niet al te laat je bed in moet: “Ik ga meestal rond tien uur 's avonds naar bed.” Maar daar staat tegenover dat ze dan ook weer vroeg klaar is: “Als ik dan thuis kom ga ik vaak nog even slapen, en daarna heb ik vrij.” Het geld dat Larissa verdient is voor een groot deel bestemd voor haar grote liefdes: haar paarden. “Ik heb er twee, een Arabier en een Haflinger pony. Met wat ik verdien kan ik de stalhuur, voer en andere kosten betalen. Omdat ik in de ochtend in de hal rijd, kan ik 's middags fijn een buitenrit maken.” Een andere grote hobby is gamen. Maar niet te laat natuurlijk.

Royal Flora Holland 20160510 03

Contact met collega's

Het werk is uitdagend en leuk, vindt Larissa. En dan vooral het contact met haar collega's. “De plantjes praten tenslotte niet tegen me”. Het contact op de werkvloer is meestal luchtig en vrolijk. “Ik heb ook leuk contact met mensen uit andere teams.” Het werk is fysiek, maar niet perse zwaar: “Ik zie het ouderen ook doen. Het gaat er vooral om hoe je dingen tilt.” Vergelijkend met het werk in de supermarkt besluit ze: “Het werk daar is ook zwaar, maar het werken op de veiling levert me veel meer op. In meerdere opzichten. Ik kan het al mijn leeftijdgenoten aanraden.”

Nicole Bouwman

Teamleider Recruitment

T 06-11418625
E nicolebouwman@royalfloraholland.com

245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A Connect via LinkedIn
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 37