Solliciteer nu:

LR Kishan Goeptar 013

Drie vragen aan:

Het verhaal van Kishan Goeptar

Credit controller (Finance)

Kun je jezelf even voorstellen


‘Na mijn studie Bedrijfseconomie zag ik een vacature bij Royal FloraHolland. Ik kende de veiling alleen van de brug waar ik altijd onderdoor reed, maar toen ik me erin ging verdiepen, bleek het een heel bijzonder bedrijf. Een coöperatie van deze omvang vind je nergens! Drie keer per week ga ik na mijn werk naar voetbaltraining, zaterdag speel ik een wedstrijd, op hoofdklasseniveau zaterdagamateurs. Verder speel ik met nichtjes en neefjes in een brassband, we treden elk weekend op. Mijn vriendin is gelukkig de manager, dan zie ik die ook nog eens.’

Infographic Werken Bij Kishan Goeptar

Waar ben je trots op?

‘Ik ben er trots op dat ik kan zeggen dat bijna alle bloemen uit alle winkels langs ons gegaan zijn. Ik was een tijdje geleden op de luchthaven van Dubai, dat is een klant van ons. Alle bloemen die daar staan, komen bij ons vandaan. Ik heb al vaak vrienden en familie meegenomen om te laten zien hoe groot en indrukwekkend het proces hier is. Ze weten meestal niet wat ze zien! En ik ben er trots op dat ik hier mezelf kan zijn: dat mijn sterke punten benut worden en dat er gebruik wordt gemaakt van mijn kracht.’

LR Kishan Goeptar 006

Waarom werk jij met plezier bij Royal FloraHolland?

‘Iedere dag is hier een verrassing, het is niet zoals bij een woningbouwvereniging waarbij op de laatste dag van de maand alle huren binnenkomen. Dat vind ik spannend, ik hou van afwisseling. En ik haal heel veel plezier uit de collega’s. Ik heb ook een tijd geholpen in de Logistiek, omdat er personeelstekort was. Dan ging ik 1 keer per week vóór mijn eigen werk een aantal uren meedraaien. De collega’s van Logistiek gaven me het gevoel alsof ik er al jaren werkte .’

Tom van der Wielen

Corporate Recruiter

T 06-21925496
E tomvanderwielen@royalfloraholland.com

245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A Connect via LinkedIn
Linkedin