Solliciteer nu:

Thumbnail Image 1

5,6 miljard omzet, jij laat het groeien
Jeroen Oeges– Key Account Manager - Afdeling National Sales & Account Management

Bij commercie is de basis van ons werk: De klant tevreden houden én de omzet behouden en het liefst vergroten.

Wat houdt Commercie bij Royal FloraHolland in?

Commercie bij Royal FloraHolland houdt in dat je in de eerste plaats jezelf inzet als serieuze gesprekspartner en in staat bent een goede relatie op te bouwen met je klant (kweker danwel koper).

Vanuit die relatie is het jouw taak om goed te blijven luisteren naar je contactpersoon en deze te voorzien van (de voor hem) belangrijke informatie die direct of indirect impact heeft op zijn/haar business. Daarnaast is het van belang om tijdens de gesprekken met de klant de juiste signalen op te vangen. Vervolgens moet je daarop anticiperen. Je brengt ze in contact met één van onze specialisten om het probleem of de uitdaging van de klant nogmaals goed boven tafel te krijgen. Op die manier kan Royal FloraHolland hier een passende oplossing voor vinden.

Grow 1 2021 p22 25 Addie Groen Phalaenova 01

Teamwork

Teamwork is essentieel als je werkt in een commerciële rol bij Royal FloraHolland. We zijn een grote, complexe organisatie die meerdere kennisgebieden behelst. Als Accountmanager is het van belang dat je dus goed samenwerkt en het contact opzoekt met de Product Managers, Sales Managers en de afdelingen Vastgoed, Finance en Logistiek.

“Je bent de spin in het web en maakt gebruik van alle kennis"

Jeroen Oeges– Key Account Manager - Afdeling National Sales & Account Management

Wat maakt werken in Commercie zo interessant en wat zijn de uitdagingen?

Royal FloraHolland is een indrukwekkend, groot bedrijf met een rijke historie in de sierteeltsector. Een sector die voor Nederland zeer belangrijk is; bloemen en planten zijn een van de grootste exportproducten van ons land. Werken in een commerciële rol bij Royal FloraHolland betekent dat je de spin in het web bent, die gebruik maakt van alle kennis (lees; collega’s). Je bent continue bezig om zo goed mogelijk in te spelen op de behoefte van de klant. De uitdaging ligt in de uitrol van de strategie van Royal FloraHolland in zo goed mogelijke banen leiden bij de klanten. Met name de realisatie en de integratie van ons digitale platform Floriday is vernieuwend voor de markt, maar dit zorgt tegelijk voor uitdagingen bij klanten en soms ook voor weerstand richting deze verandering.

GROW1603patrick 4

Wat is jouw persoonlijke motivatie om voor Royal FloraHolland te werken?

Het is voor mij de uitdaging om onze klanten te blijven faciliteren en continue in te spelen op de veranderende behoeften bij onze klanten. Juist omdat er in deze periode veel verandert en dit ook vraagt om verandering van werkwijze bij alle betrokken partijen zullen er ook soms discussies ontstaan. Dit zorgt ervoor dat je continue scherp moet zijn en helder moet kunnen beargumenteren waarom er iets moet veranderen. Dat maakt deze functie voor mij juist uitdagend.

Nicole Bouwman

Teamleider Recruitment

T 06-11418625
E nicolebouwman@royalfloraholland.com

245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A Connect via LinkedIn
Royal Flora Holland Recruiters 20210624 37