Werken Bij | Het verhaal van Fred van Tol

Solliciteer nu:

LR Fred van Tol 005

Het bedrijf heeft me heel veel kansen gegeven om mezelf te ontwikkelen.

Drie vragen aan Fred van Tol

Manager International Sales & Accountmanagement (Commercie)

Kun je jezelf even voorstellen?

‘Ik zit mijn hele leven al in de sierteelt, sinds 24 jaar bij de veiling. Mijn liefde voor deze sector is begonnen op de middelbare tuinbouwschool: het proces van kweken intrigeert me nog steeds. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de internationale tak van het bedrijf en reis ik regelmatig naar verre landen. Kilometers maak ik ook in het Groene Hart: twee keer per week ga ik hier fietsen of hardlopen. In mijn vakantie pak ik lekker de caravan naar Zuid-Europa.

Infographic Werken Bij Fred van Tol

Waarom werk jij met plezier bij Royal FloraHolland?

‘Ik hou van het product bloemen en planten. Ik heb ooit een tijdje lampen verkocht, maar dit is zó veel leuker. Ik hou ook van de sector. De passie en de ondernemingsgeest van al die familiebedrijven, dat vind ik fantastisch. En het bedrijf zelf heeft me heel veel kansen gegeven om mezelf te ontwikkelen, waardoor mijn liefde tot volle wasdom heeft kunnen komen en ik nu op een plek ben waar ik anderen kan laten bloeien.’

LR Fred van Tol 001

Waar ben je trots op?

‘Ik ben trots op de sector en op het bedrijf. En hoe wij als team de afgelopen twee jaar de internationale mogelijkheden en groei binnen het bedrijf op de kaart hebben gezet, daar ben ik ook trots op. We hebben nu de support van de hele organisatie.’