Solliciteer nu:

LR Emily Beers 005

Veel aandacht voor de mens, genoeg uitdagingen en flexibel omgaan met werktijden
Drie vragen aan:

Het verhaal van Emilie Beers | HR adviseur

Emilie Beers - HR adviseur

Kun je jezelf even voorstellen?

‘Ik heb een vrij brede studie gedaan, maar al snel gekozen voor het vak waar mijn hart ligt: Human Resource Management. Het is zo leuk om mét en vóór mensen te werken en ze een stukje op weg te helpen. Ik begon bij een detacheringsbureau, maar in de coronaperiode werd mijn tijdelijke contract niet verlengd en stond ik op straat, zwanger en wel. Ik hield contact met een oud-collega, die inmiddels bij Royal FloraHolland werkte. Drie dagen na de bevalling belde hij me op, een maand later had ik deze baan. Naast het werk wordt mijn tijd opgeslokt door mijn dochtertje, maar ik probeer ook ruimte te maken voor hardlopen, bootcampen, vriendinnen en lekker veel naar buiten gaan.’

Infographic Werken Bij Emilie Beers

Waarom werk jij met plezier bij Royal FloraHolland?

‘Dit is een mooie grote organisatie, waar de dingen goed geregeld zijn. We hebben een uitgebreide CAO, en mooie regelingen, zoals een vitaliteitscoach die je helpt om gezond te blijven leven en werken. Er is veel aandacht voor de mens, er zijn genoeg uitdagingen en je kunt flexibel omgaan met werktijden. Zo krijg je alle ruimte om je werk goed te doen, dat geeft veel voldoening.’

Waar ben je trots op?

‘De organisatie ondergaat een grote verandering, veel afdelingen moeten anders gaan werken en dat vraagt om andere competenties. Vanuit HR helpen wij mensen die nieuwe competenties te ontwikkelen. Ik ben er trots op dat we op die manier met zijn allen die grote veranderingen te lijf gaan en daar onderdeel van zijn. En wat me ook trots maakt: als er in Japan bloemen op tafel staan die in Colombia gekweekt zijn, heb je grote kans dat wij ze verhandeld hebben. Ik ben een schakel in dat proces, dat maakt me trots.’

DSC1412

Tom van der Wielen

Corporate Recruiter

T 06-21925496
E tomvanderwielen@royalfloraholland.com

245F5A80-83F1-4578-B721-7F4F3925E79A Connect via LinkedIn
Linkedin