Werken Bij | Het verhaal van Ageeth Weij

Solliciteer nu:

LR Ageeth Weij 008

Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als je dat wilt.
Drie vragen aan:

Het verhaal van Ageeth Weij | Beveiliger

Ageeth Weij - Beveiliger

Kun je jezelf even voorstellen?

‘Toen mijn vader zag dat ik op mijn 17de niet meer naar school ging, stuurde hij me naar de veiling, om in de verdeling te werken. Hij dacht dat ik binnen een week zou smeken om weer terug te mogen naar school. Maar hij had het mis: ik werk hier nu 36 jaar en ik vind het nog steeds fijn, al was het alleen maar om al die bloemen en planten. Daar ben ik gek op, net als op mijn paard. Ik doe heel fanatiek aan dressuur, op de manege noemen ze me Anky.’

Infographic Werken Bij Ageeth Weij

Waarom werk jij met plezier bij Royal FloraHolland?

‘Je krijgt de kans om je te ontwikkelen als je dat wilt. Ik heb allerlei verschillende functies gehad, van brandweervrouw tot receptioniste. Ik heb veel opleidingen mogen volgen en diploma’s gehaald. Ik hou van de dynamiek: de mensen zijn eerlijk en recht voor zijn raap, er heerst een handelsgeest, er lopen mensen van heel veel verschillende nationaliteiten rond. Ik voel me hier thuis.’

Waar ben je trots op?

‘Soms moet je iemand aanspreken op zijn gedrag. Als dat goed afloopt en we gaan prettig uit elkaar, ben ik tevreden. En als je na een onwel-melding komt aanrennen en je ziet de opluchting op het gezicht van de mensen, word ik helemaal blij. Het maakt me trots dat we als beveiliger iets kunnen betekenen voor mensen.’

LR Ageeth Weij 003